Algemene voorwaarden

Leveringsvoorwaarden

Bestellingen:
Als u een bestelling plaatst gaat u akkoord met onze leveringsvoorwaarden.
Na het plaatsen van een bestellling krijgt u hiervan automatisch een orderbevestinging per e- mail.
Deze e- mail bevat een overzicht van de bestelde artikelen, de verzendkosten en de gegevens om de betaling over te maken. Wees er zeker van dat u de hele bestelling overmaakt. Deze orderbevestiging is tevens uw factuur.
Krijgt u geen orderbevestiging per e-mail dan is er wellicht iets misgegaan. Neem dan contact op via

hamoki-retail@gmail.com

 

Voorraden:
Alle genoemde prijzen op de website zijn in Euros, incl BTW.


Betaling:
Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden (bankrekeningnummerNL61RABO0394628616 -BIC: RABONL2Uten name van E.A Cuadrado Napuri).

De gegevens hiervoor krijgt u in de orderbevestiging als u de bestelling heeft gedaan. Is de betaling niet binnen 14 dagen na de besteldatum bijgeschreven op onze bankrekening, dan vervalt automatisch de bestelling. Houdt er rekening mee dat betalingen soms een paar dagen onderweg zijn. 
U mag uw bestelling ook komen afhalen. Dit kan echter alleen op afspraak. Uiteraard kunt u dan ter plekke de bestelling contant afrekenen en worden er uiteraard geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijd:

Zodra de betaling op onze bankrekening is bijgeschreven worden de bestelling binnen 3 werkdagen bij het postkantoor afgegeven.

Verzending:

De verzending van uw bestelling geschiedt via TNT Post. De verzendkosten worden automatisch berekend tijdens de bestelprocedure. Voor post die niet in de brievenbus past geldt ander bedrag. U krijgt een e-mail met het juiste bedrag.

Uw bestelling wordt met zorg verpakt. . U kunt uw pakket eventuuel aangetekend laten verzenden. De extra kosten hiervoor bedragen 6,95 euro. Dit dient u bij het plaatsen van de bestelling kenbaar te maken.

Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust tot het moment van bezorging aan de consument bij de ondernemer, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.

Verzendkosten:

Wij hanteren de tarieven van TNT Post. Indien u uw bestelling komt afhalen vervallen de verzendkosten.

Privacy:

Persoonsgegevens worden in ons klantenbestand opgenomen en gebruikt voor de afhandeling van bestellingen. Deze gegevens worden niet aan derden doorgegeven. 

Maat- en kleurverschillen:

U dient rekening te houden met kleine maat- en kleurverschillen van de afgebeelde producten. Dergelijke afwijking geven u niet het recht de ontvangst of de betaling van de geleverde producten te weigeren.

 Ruilen en herroepingsrecht
1. Voor overeenkomsten die via de internetsite tot stand zijn gekomen of op een andere wijze waarbij uitsluitend gebruik is gemaakt van elektronische communicatie, geldt dat de Klant het recht heeft zonder boete en zonder opgaaf van redenen een herroepingsrecht uit te oefenen van zeven werkdagen na levering van de bestelling in kwestie. Buiten deze termijn kunnen wij geen retour meer aanvaarden.
2. Indien de Klant van het herroepingsrecht zoals vermeld in het vorige lid gebruik heeft gemaakt, dan draagt Hamoki zorg voor terugbetaling van de retour gezonden artikelen. Dit gebeurt binnen 14 dagen na ontvangst van deze retourzending.
3. Het recht van retour zenden is niet van toepassing indien:

• Goederen niet binnen 14 dagen na levering zijn aangemeld

• Goederen na 14 dagen retour gestuurd worden.

• Goederen beschadigd zijn door de klant.

• De klant zelf een artikel heeft trachten te herstellen.

• Vermissing van aanhechtingen aan de goederen.

Retourneren en ruilen (kostenloos)

Als bij ontvangst van je product toch blijkt dat je niet helemaal tevreden bent, dan kan het product binnen 14 dagen ongebruikt geretourneerd worden. Volg hiervoor de onderstaande stappen: 

  • Stuur ons een mail via hamokiretail@gmail.com voorzien van je ordernummer, naam en adresgegevens
  • Het product kan na onze bevestiging van ontvangst van je e-mail kostenloos worden geretourneerd
  • Gebruik hiervoor bij voorkeur de originele verzenddoos waarin het product geleverd is
  • In onze bevestigingsmail krijg je het retouradres waar het naartoe gestuurd dient te worden
  • Het retourneren in GRATIS

Herinnering betaling:

Is uw betaling binnen het termijn van 14 dagen niet ontvangen bij Hamoki, krijgt u van ons een herinnering’s  email.  Indien binnen 2 werkdagen niet op deze e- mail wordt gereageerd kunnen wij uw bestelling niet langer voor u vasthouden en wordt deze hierbij geannuleerd.

 

Voor vragen hamokiretail@gmail.com

 

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2009 - 2021 Hamoki | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel